Revista ApostoliaApostolia este o revista de informare si spiritualitate ortodoxa, publicatie a Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale. Pentru cei care cunosc deja revista, lansarea sitului ei internet va fi din start o bucurie. Pentru cei care nu cunosc inca revista, Apostolia va fi o revelatie frumoasa.

Talcuirea Evangheliei este asigurata in principal de unul din cei mai buni predicatori pe care eu i-am auzit de cand sunt, Parintele Noel Tanazacq de la Paris (iertare de superlativ).

Poate stiti sau ati remarcat ca scriu si eu la revista Apostolia (si sunt in echipa redactionala), in principal la rubricile Imnografie si Filocalie (o lectura filocalica a imnografiei cartilor de cult) si Evul media (o parte din articole am publicat si aci pe blog).

in functie de ceea ce cautati, foarte interesante articole veti gasi in: pagina de istorie numita Istorie si Ortodoxie, rubrica de Teologie si Stiinta (in principal cu Parintele Razvan Ionescu de la Paris), rubrica Icoane ortodoxe si iconografie (cu Parintele Ioan Ginsca), Drept canonic si eclesiologie etc.

Va las sa descoperiti singuri Apostolia.eu.