Bloguri ortodoxe


O trecere in revista

La trei luni de la instalarea agregatorului de bloguri ortodoxe, o mica trecere in revista a "proiectului":

 • medie numar de vizitatori unici in ultime 3 luni: intre 200 si 250 pe zi
 • numar de bloguri adaugate (agregate) in acest moment: 57
 • dupa sfatuiri cu unul si altul, am optat pentru 4 tipuri / categorii preanuntate de bloguri (a se vedea mai jos lista completa):
 • multe feed-back’uri pozitive despre utilitatea acestui instrument

Explicatii

Cateva explicatii in plus, fata de precizarile din biletul inaugural:

 • Nu am adaugat acele situri care nu reprezinta altceva decat un copy-paste de texte, audio sau videos.
 • Blogurile sunt adaugate manual de administrator (eu), apoi se pun la zi automat. Aceasta inseamna ca exista o "politica editoriala", o triere, sau pur si simplu unele bloguri nu le-am descoperit inca.
 • Daca aveti sugestii de bloguri (sau alte feluri de sugestii), faceti-le aici in comentariu.
 • Daca folositi vreun instrument de urmarire a blogurilor (Firefox, Thunderbird, Google Reader etc.), puteti sa va abonati la agregatorul de bloguri ortodoxe:

Mai jos, asa arata azi tabloul blogurilor adaugate:

Canale (bloguri)

4695 elemente (4695 necitite) in 57 canale (bloguri)

Preoti ortodocsi Preoti ortodocsi (354 necitite)

Femei ortodoxe Femei ortodoxe (1832 necitite)

Blogeri ortodocsi Blogeri ortodocsi (1207 necitite)

Publicatii si texte Publicatii si texte (1302 necitite)

Acest articol a fost publicat în Publicatii, Situri și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

16 răspunsuri la Bloguri ortodoxe

 1. filida spune:

  Doamne ajuta!
  A aparut un nou blog crestin-ortodox:
  filida.wordpress.com/
  Daca doriti, va rog sa publicati adresa lui pe blogul dumneavoastra.
  Va multumesc

 2. pr_iulian spune:

  Felicitari pentru blogul ce ati pornit. Sa fie de folos!

  V-am adaugat: http://bloguri.univers-ortodox.ro/%C3%8Encotro,_Doamne_/

  Doamne ajuta.

  P.Iulian

 3. florinm spune:

  Doamne ajuta!
  Parinte, am si eu un blog, de aproape o luna.
  Se numeste "N-am cuvinte", iar adresa web este florinm.wordpress.com
  Va rog, daca aveti timp sa aruncati o privire si vi se pare in regula, sa-l publicati pe blogul Dvs.
  Multumesc!

 4. pr_iulian spune:

  Felicitari pentru acest inceput si ca evitati prea-popularul „copy-paste”.
  Sunteti in „Clogeri ortodocsi”, la http://bloguri.univers-ortodox.ro/N-am_cuvinte…/.
  Doamne ajuta.
  Pr. Iulian

 5. http://www.agonia.ro/inde… Blog: ousadeschisapecer,blogspot.com

  Binecuvantati, sarut mana. Va rog sa-mi faceti si mie publicitate pentru cartea "IESITI DIN EA, POPORUL MEU!"
  In continutul ei, este un "mesaj" foarte important!… Este postata gratuit pe Site "Agonia".
  Doamne ajuta!
  Elisabeta Branoiu.

 6. Sa ne rugam:

  Nadejdea noastra este Tatal
  Scaparea noastra este Fiul
  Protectia Divina este Duhul Sfant.

  Iisus a zis:"Pace voua…" Pace si incredere in Dumnezeul Romaniei, Dumnezeul Sfintilor nostri Parinti din vechime. Nu va temeti, vor murii cei ce-si pun microcip, nici de cum binecredinciosii, slujitorii lui Dumnezeu.

  Oare, cum a ingrijit Dumnezeu de a??Poporul Alesa?? ce L-a condus 40 de ani in pustie?!!!… Dumnezeu sa ne lumineze!

  Cu stima si respect, va rog sa faceti publicitate acestei carti. Iata, in cuprinsul ei, ni se decopera taine mari de la Induratorul nostru Dumnezeu, inca de multa vreme.

  Dumnezeu a grait: a??Asculta planurile Mele… uite ce am de gand sa fac… Pamant Nou si Lume Noua… Uite cum va arata pamantul…a??

  Oa??USAa?? s-a deschis pe cerul Romaniei noastre…
  Apoi, Iisus a grait: a??IESITi…a??

  ISITI DIN EA, POPORUL MEU !
  Roman- Religios-Ortodox
  a??Si am auzit un glas din cer,
  zicand: Iesiti din ea, poporul Meu,
  ca sa nu va faceti partasi la
  pacatele sortite ei si sa nu fiti loviti
  de pedepsele sortite ei a??.
  (Apoc. 18; 4, 5)

  de Branoiu Elisabeta
  Editura Printeuro
  Ploiesti

  Descrierea CIP a Bibliotecii Nationale a Romaniei
  Iesiti din ea, poporul Meu!
  Elisabeta Branoiu

  ISBN 973-8389-61-5

  Opiniile, corectura, precumsi toate drepturile
  apartin exclusiv autorului Editura nu a intervenit
  in niciun fel asupra textului.

  Tiparit cu binecuvantarea
  PREA SFINTITULUI PARINTE
  +GALACTION
  EPISCOPUL
  ALEXANDRIEI SI TELEORMANULUI

  PREFATA
  Iata, ma grabesc sa marturisesc ca n-am mai scris vreo prefata de carte, ca de fapt nici nu cunosc metodologia intocmirii ei, marturisesc si recunosc ca este o dovada de mare indrazneala din partea unui nevrednic ieromonah sa imi revina cinstea si raspunderea scripturistica si duhovniceasca de a face o asemenea lucrare.
  Iar cand ma gandesc ca nu este o carte oarecare, ci este UN ROMAN RELIGIOS scris din inspiratie Dumnezeiasca si din Porunca Dumnezeiasca, ma simt incoltit si de teama, si de rusinea ca nu am sa pot sa ma ridic la inaltimea cinstei si raspunderii acestei lucrari cu caracter prin excelenta religioasa.
  Inainte de a vorbi despre aceasta carte, plecand de la continutul ei, ma simt obligat sa va fac mai multe marturii si marturisiri personale.
  1. Sunt convins ca este un ROMAN RELIGIOS datorita continutului sau si chiar daca nu l-ar numi asa autoarea Elisabeta Branoiu, l-as defini eu insumi. Pe ce ma bazez?
  a. Pe MINUNILE din VEDENII si din VISELE dansei, stiu si ce spune Parintele Ilie Cleopa, care era stravazator duhovnicesc, despre vise si vedenii, dar ele se referea, zic eu, la noi, de jos, aflati intr-o stare duhovniceasca cetoasa de nevedere a adevarului si de aceea expusi mereu la confuzii si imaginatie, si fara discernamant, si in primejdie de inselare, de pacalire, de catre vicleanul satana.
  b. Pe TOT CONTINUTUL DUHOVNICESC AL CARTII, pe metodologia si pe iscusinta scriitoriceasca si psihologica si sociala si politica si duhovniceasca educativa, care nu putea fi decat de origine Divinã.
  c. De stilul de prezentare, istoric si biografic si autobiografic, veridic real, reconstitutiv pentru toti, pentru a actualiza, a reactualiza in memorie, in minte si in inima noastra, a intregii perioade, atat de lungi si cu atata consecventa, cu foarte multe efecte spirituale pentru toti cetatenii, si tineri, si mai putin tineri.
  d. De fidelitatea si de iscusinta psihopedagogica, dar si duhovniceasca cu care se povesteste, nu numai derularea evenimentelor, cu toata complexitatea lor si ritmul lor, dar si a transformarilor psihologice, sociale, politice si duhovnicesti ale personajelor, in primul rand al eroinei principale si a familiei.
  e. De iscusinta psihopedagogicã si duhovniceasca si de tactul pedagogic cu care eroina stie sa faca educatie religioasa, morala ortodoxa, sotului si copiilor, dupa ce s-a educat in prealabil si in continuare in paralel, si pe sine, mereu prin interventie si intelepciune de Sus, chiar de la Domnul Hristos.
  Mie, duhovnicului mi-a cucerit si mintea si inima si constiinta tocmai aceasta iscusinta pe care eu nu am mai aflat-o la nici o alta sotie si mama, din toate cartile citite pana acum si din toata experienta mea duhovniceasca cu sute si mii de sotii si mame.
  La concret, este vorba despre adevaratele Legi majore ale educatiei moral-crestin ortodoxe de luminare si inspiratie Divina, la care eu insumi am ajuns abia dupa aproape treizeci de ani, de profesor si diriginte la copii, la elevi si in urma intregii activitati de educatie religioasa ortodoxa, dobandita ca duhovnic, si anume:
  I.Cultivarea de convingeri moral religioase ortodoxe adevarate, reale, puternice, durabile, desprinse din Simbolul credintei, din Psalmi, din PORUNCILE EVANGHELICE si din Scrierile Sf. Parinti, nobile si innobilatoare.

  II.Formarea si cultivarea de calitati duhovnicesti, ca virtuti, singurele mantuitoare, ca roade ale Pocaintei, traind zilnic o adevarata viata dupa Poruncile Evanghelice, cu caracter de Pocainta mantuitoare. Adica sã ajungi sa cugeti nu cu mintea, cu cugetare rationalã, mintalã, ci cu o cugetare Evanghelica, morala, dupa Poruncile Evanghelice, singura mantuitoare, in inima si in constiinta, mereu cu cenzura morala a constiintei, ca: dragostea de Dumnezeu si de semeni, chiar de dusmani, de toata creatia lui Dumnezeu; mila; bunatatea; rabdarea; darnicia si celelalte.
  III.Formarea de DEPRINDERI PRACTICE DE VIATA EVANGHELICA ORTODOXA, cu frecventarea regulata a bisericii, cu Postul dupa calendar, cu Rugaciuni sistematice, cu spovedanie deasa si impartasanie, dupa dezlegarea de la duhovnic.
  f. Cartea este un Roman Religios si prin caracterul sau de model pedagogic, pentru orice persoana si orice familie si prin continutul ei si cugetarile eroinei, poate fi pedagogica si pentru conducatorii tarii, de la toate nivelele, si pentru patroni, si oameni bogati si chiar specialisti, ca medici s.a.m.d.
  2. ROMANUL ACESTA RELIGIOS este dupa aprecierea mea si original si unic in toata istoria tuturor timpurilor, care nu va putea fi egalat niciodata.
  3. El este pe langa altele, mereu actual, prin continutul sau Dumnezeiesc, prin cele ce relateaza, despre apropierea emotionanta si tulburatoare a lui Dumnezeu Domnul Hristos, pana la inaltimea omului, a alesei sale si a sotului ei, vazut desigur doar de dansa.
  4. El este, as zice eu, unic in istoria neamului omenesc, prin minunata si negraita lucrare a lui Dumnezeu ATOTSTIUTOR DINAINTE, chiar in vremea noastra contemporana, a ales, a calauzit, a povatuit, a invatat, a inteleptit, a imbogatit si actualizat perioada atat de lunga de timp, de rabdare Dumnezeiasca nepriceputa si nepretuita de noi.
  5. El are o importanta si o valoare de necuprins in cuvinte, nationala, romaneasca, aratand cat de mult ne iubeste Dumnezeu pe noi romanii, dar si cat de indurerat este ca ne-am abatut atat de mult de la Biserica Lui, de la "Poruncile", de la viata ortodoxa, singura POCAINTA mantuitoare.
  6. El are si o importanta duhovniceasca cu caracter mondial, caci prin insasi continutul sau atat de concret, atat de actual, de convingator, ne arata clar ca EL este numai Dumnezeul ortodox, dar ca EL recunoaste numai si numai, Religia ortodoxa, adusa de El de la Dumnezeu Tatal pentru toti oamenii. Din pacate insa, din anul 1054 s-au rupt de ortodoxie si de ortodocsi, s-au separat modificand Sf. Canoane si Sf. Taine, iar dupa ei s-au luat si altii si atata L-au sfasiat pe Domnul Hristos, ca astazi se afla peste 1000 de confesiuni, peste 1000 de firi ale Sarmanului Hristos.
  Avem dovezi concrete, directe, ca Dumnezeu si Maica Domnului recunosc numai si numai Religia ortodoxa, comunicate de El chiar unei catolice din Covasna , Iulia Rozalia.
  Cugetand si cercetand cu atentie, am descoperit ca un fel de fir rosu, calauzitor, ca un fel de filon de aur duhovnicesc, care strabate acest Roman Religios de inaltime Dumnezeiascã, covarsitoare, un adevar biografic in persoana eroinei Sofia, o fiicã a unui sot si tata credincios si patriot, purtator de Dumnezeu, venitã pe lume, al saselea copil, ca o viitoare mostenitoare si purtatoare de Dumnezeu, aleasã de El inca de la zamislire, pe care odata ales, dupa PLANUL SAU CEL TAINIC, si ca sa o faca vrednica de acest PLAN DUMNEZEIESC, pentru ca sa o ridice la cea mai inalta cinste Dumnezeiascã pe Pamantul Romaniei, a trecut-o, zic eu, prin cele mai grele incercari si ispite de tot felul, intocmai cum citim in Psalmi si in Prooroci, prin FOC si prin APA.
  A trecut prin cele diferite si primejdioase boli, atat de multe, incat ai zice cã a fost destinata pentru tot neamul romanesc, si a dus-o de atatea ori pana la ultima clipa de viata, incat se discuta despre iminenta sa ingropare si de acolo, din PORTILE MORTII, a ridicat-o EL, Cel cu BRAT INALT si cu MANA TARE, a scos-o la viata si iarasi la alte si alte PATIMIRI.
  A cunoscut si a suferit ea insasi prigoana si persecutia regimului pagan, ateist al paganului Ceausescu si al sotiei sale, unelte ale lui satan si premergatori ai anticristului in Romania, grav abatuta de la vadul stramosesc al credintei ortodoxe si a vietii ortodoxe, singura mantuitoare.
  Abia cand a ajuns ea insasi victima nevinovata, tinta persecutiilor si a urmarilor, a slugilor pagane ale paganului, dictatorului criminal Ceausescu, abia atunci a ajuns sarmana SOFIA sa se dezmeticeasca, sa se trezeasca din ratacire diavoleasca, amagitoare si primejdioasa, in care ratacise inca din copilarie, cand urma scoala, scoala romaneasca, unde devenise din ortodoxa a Lui Dumnezeu, o scoala ateista, diavoleasca, invatand despre om, ca nu este creat de Atotputernicul si Singur Creator si Stapan al Cerului si al Pamantului Dumnezeu, ci ca este fiul maimutei, in viziunea draceasca a paganului Ceausescu.
  Asadar, a trebuit ca tara si neamul romanesc sa treaca cu totii prin PORTILE IADULUI CEAUSIST, sa guste toata MIEREA OTRAVITA DE AMAGITOAREA FAGADUINTA a paganului Ceausescu, ca el va construi O LUME FERICITA fara Dumnezeu, ca sa ne trezim cu totii imbatati de aceste diavolesti fagaduinte, din somnul cel de MOARTE in care dormeam cu totii, la fel si Sofia, caci numai astfel va ajunge inca si dupa alte si alte incercari, sa fie vrednica de cunoasterea PLANULUI DOMNULUI.
  Reiau FILONUL DE AUR DUMNEZEIESC si ajung sa dezvalui cele mai de neacceptat vesti Dumnezeiesti pentru noi pacatosii de romani, care desi ne-am purtat ca niste lasi si fricosi fata de "FIARA COMUNISTA, ca SOFIA noastra, deoarece a patimit mai mult decat toti si pentru toate, a avut mai multe VISE si VEDENII Dumnezeiesti, aratate dansei in spatiul geografic si spiritual romanesc, ca nimeni altul, si pe care va invit sa le cititi si sa le recititi, ca pe niste, nu numai DOVEZI TULBURATOARE pentru orice pamantean pacatos, dar si de IMPORTANTA SALVATOARE si MANTUITOARE si PROFETICA, mai ales pentru noi romanii contemporani cu SOFIA. Caci citirea lor si cugetarea si meditarea repetata asupra lor, aduce si imbogatire si luminare si inteleptire si dragoste si credinta si nadejde si Frica de Dumnezeu si o stare de smerenie si in general o stare de "imobilitoare sufleteasca", pe care o socotesc de o importanta mantuitoare pentru orice cititor.
  Iarasi reiau filonul de aur duhovnicesc, vazut in cugetarea mea de duhovnic, ca iata SINGURUL si ADEVARATUL si PREAPUTERNICUL si ATOTSTIUTORUL DUMNEZEU, FACATORUL si BINEFACATORUL NOSTRU, MANTUITORUL si SUPREMUL NOSTRU JUDECATOR, atat de mult ne-a iubit pe noi romanii, ca El ne-a increstinat, ne-a facut ortodocsi ai Lui, prin primul sãu Apostol Andrei, ca EL ne-a aparat si glia si limba si poporul nostru ortodox si credinta noastra ortodoxa de doua mii de ani, de toate navalirile barbare.
  El ne-a daruit atatia Sfinti si Sf. Moaste si Sf. Locasuri ca sa ne intarim credinta si increderea in El, prin care sa ne dea si binefaceri.
  El ne-a dat atatea dovezi de minuni, cand ne-am aflat in mare nevoie, prin alesii Sai, ca Sf. Ierarh Calinic si altii.
  El l-a invrednicit pe un taran roman din jud. Arges, sa fie rapit la Cer de catre Sf. Arhanghel Mihail, unde a vazut Raiul si L-a vazut pe Domnul Hristos si a avut convorbiri calauzitoare si sfaturi cu El , dar despre ce oare?
  Tot despre abaterea poporului roman de la viata si educatia ortodoxa, de la Rugaciuni cu metanii la pamant, de la milostivire, de la smerenie, de la Post dupa calendar. Dar iata, fratilor romani ca Acest Mare Dumnezeu tot nu si-a luat Preasfintele Sale Maini de pe noi si inca odata a ales de data aceasta o fica ortodoxa a neamului nostru, iarasi abatut grav de la credinta si viata ortodoxa, atat de grav, ca am ajuns sa traim ca paganii, adica am ajuns sa-i slujim lui satan, care ne va duce la Iad.
  Asadar, aceste vise si vedenii de care s-a facut vrednica, de fapt de care a facut-o Domnul Hristos vrednica si pe Sofia, sunt o continuare a aratarii Dragostei, Milei, Bunatatii si Dorintei Domnului Hristos de a scoate inca o data din Portile Iadului si ale Mortii, in care am ajuns de buna voie, din cauza trufiei, lacomiei, a bogatiei, a poftelor trupesti, inrobitoare de suflet, este, si incearca sa ne aduca iarasi la vadul ortodoxiei Dumnezeiesti, singura mantuitoare.

  Pe scurt, aceasta vreau sa spun fratilor intru Hristos, ca eu nu am cunoscut, si nu am citit o asemenea carte, Roman Religios, si nici nu am auzit vreodata ca ar exista o asemenea carte, si nici nu cred ca se va mai scrie o asemenea carte, caci iata, acum se lucreaza Taina faradelegii, cu participarea noastra inconstienta si de buna voie, tocmai prin viata aceasta pagana pe care o traim, intr-o goana nebuneasca "spre nici unde", prin care noi insine pregatim si grabim venirea lui Antihrist, si vai !!! ce va fi atunci cu noi cu toti, de nu ne vom intoarce, ca in vremea Sf. Prooroc Ilie, de la viata idoleasca ?
  In aceasta minunata carte religioasa, gasim, daca stim sa cautam raspuns, la toate intrebarile nostre, gasim sfaturi, marturii, Evanghelice, avertismente si chiar modele duhovnicesti vrednice de urmat.
  Asadar, sa cititi cu toata increderea si convingerea, cartea religioasa "IESITI DIN EA, POPORUL MEU !" a scriitoarei noastre ortodoxe romance Elisabeta Branoiu.
  Dar mai am o rugaminte. Intrucat aceasta carte Dumnezeiasca este si o chemare tot Dumnezeiasca, adresata fiecarei familii ortodoxe romanesti, fiind un "Bun al Poporului Roman", va fi nevoie de constietizarea tuturor locuitorilor lui, deci trebuie sa se reediteze de foarte multe ori.
  De aceea va rog din inima, care puteti sa faceti mila pentru popor, sa dati bucurosi de rasplata, sume de bani autoarei pentru reeditarea ei. Oferind sponsorizare cartii, va putea fi daruitã gratuit saracilor.
  Doamne, binecuvinteaza pe poporul Tau, sfinteste-l prin Lucrarea Duhului Sfant si desavarseste-l dupã oranduirea "Marelui Tau Plan Divin".
  nevrednicul
  Ieromonah
  NiIL Efrim, Manastirea Marcus a?? Covasna.

  Cartea poate fi citita, este postata pe site: http://www.agonia.ro Doamne ajuta! E. B.

 7. Marius spune:

  Doamne ajuta!
  Am descoperit un blog pentru care sigur veti face o noua categorie: copii ortodocsi 🙂
  vacantanon-stop.over-blog…

  Alaturi, un alt blog interesant:
  http://www.lacasuriliterare.com/

 8. Natalia spune:

  slujireapreotesei.blogspo…
  Hristos a inviat!
  Parinte Iulian, daca ne-ati putea ajuta cu ceva in acest proiect (materiale, articole, ganduri sau orice altceva), am fi tare bucuroase!
  Sarut mana, cu drag!

 9. pr_iulian spune:

  Felicitari, doamna preoteasa. Excelenta initiativa!

 10. Sunt un tanar blogger.Am nevoie de ajutorul sfintiei voastre. Va rog adaugati si blogul meu in aceasta lista.
  mihailcomanoiu.blogspot.c…

  Multumesc mult!

  Doamne ajuta!

 11. Florin Giurca spune:

  Buna ziua parinte! Va rog sa adugati si pagina Parohiei Nasterea Maicii Domnului din Petresti jud. Vrancea in catalogul dumneavoastra de bloguri. Adresa este parohia-petresti.ro/

 12. Iulian Andrei spune:

  Iata un nou blog 🙂 PutereOrtodoxa

 13. pr_iulian spune:

  S-a adaugat, Doamne ajuta!

 14. Daniel Micu spune:

  Doamne ajuta!

  Sunt administratorul magazinului online de carti si obiecte bisericesti al Arhiepiscopiei Craiovei.

  Va rog mult, daca doriti, treceti-ne si pagina noastra in lista dv.

  Daca sunteti de acord, Numele link-ului sa-l treceti: Magazin Online de Carti si Obiecte Bisericesti; iar link-ul catre care sa se genereze pagina este: arhiepiscopiacraiovei.ro/

  Este, dupa parerea mea, cel mai complet site de carti, in sensul ca are categorisirea cartilor foarte bine facuta- descrierea cartilor este facuta astfel incat iti dai seama ce contine fiecare carte citind descrierea- nu este un simplu citat sau copy/paste; preturile cartilor nu sunt mai scumpe decat media de pe piata; nu contine carti dubioase (eretice, etc)

  Va multumesc!

 15. GHERGHE OLTEANU spune:

  EXISTA DOMNUL DUMNEZEEU
  a??Adevaruri Sfinte revelate prin ,,Auzul Divin,, in Cartea de Revelatie divina, scrisa de Initiatul Roman Gheorghe Olteanu. Cartea are titlul a??DIVINA CARTEa??.

  a?? EDGAR CAYCE (DECENEU, KRISHNA, PLATON, MOISE, BUDDHA, MOHAMMED(Profetul), SUNDAR SHING, PARASCHEVA (Sfanta Parascheva), CALINIC (Sfantul)) fac parte din Uniunea Eului Om Tatal Unic al celei de-a sasea Ordini Divine Universale din imparatia Divina Supergalaxia Calea Lactee, cea de-a saseasutasaizecisisasea imparatie Divina vesnica si indestructibila, din cele o mie de imparatii Divine cu existenta vesnica.

  a??Revelatiile Sfinte ale DIVINEI CARTII confirma PROFETIILE privind poporul sfant, poporul roman, iar Bucurestiul este recunoscut ca si Noul Ierusalim de catre Domnul DUMNEZEEU a?? Dumnezeeu, Sfantul Parinte DOMNUL SFANT UNIC SI UNIVERSAL din Steaua Polara, Lumea Divina de Sus.

  a?? EXISTA DOMNUL DUMNEZEEU a?? Dumnezeeu, El este DOMNUL SFANT UNIC SI UNIVERSAL,Tatal Divin al intregii Creatii si Autocreatii Divine Universale. Locul Lui Divin de existenta este in Steaua Polara;

  a?? EXISTA DOMNUL DUMNEZEEU a?? Focul Sacru Divin (Block a?? Holly din centrul Supergalaxiei Calea Lactee) si Domnul Dumnezeeu Focul Sacru Divin Individual (Coroana Solara);

  a??Exista in Supergalaxia Calea Lactee un numar de 12.000.000 Sisteme Solare asemenea Sistemului nostru Solar;

  a??Exista extraterestrii, cei ce sunt, in fapt, Semioamenii Cosmici, cu dubla natura: fizica si divina. Ei sunt creatorii divini ai trupului nostru fizic, Ei sunt adevarati Fii Divini de natura fizica. Ei se numesc si Fiintele Supreme. Ei sunt locuitorii Shambhalei, Agarthei, Marii Egee.

  a??Noi nu suntem Oameni, suntem Semioameni. Din Constiintele noastre purificate si innobilate, prin trairea, in viata vie fizica de Semiom, a starii sfinte de Nirvana, se autocreaza Mantalele Divine (Spiritele Purificate si Nepurificate) ale DOMNILOR SFINTI UNICI SI UNIVERSALI, precum si Omul Unic, El se numeste Yysus Hristos.

  a??Viata Vie si Viata Vie Rationala ne este daruita de Domnii Sfinti Unici si Universali, Cei ce formeaza Sufletul Divin Sfant sau Duhul Sfant Generator al Vibratiilor Vietii Vii si ale Vibratiilor Vietii Vii Rationale, Ei sunt Tatii Divini ai Constiintei noastre, purificate si innobilate, Experienta de Viata Vie Fizica Semiom.

  a??Dupa trecerea acestei vieti fizice, noi (Experientele de viata vie fizica Semiom) vom locui in cele doua universuri divine existentiale: energoplasmatic si energobioplasmatic (Semioamenii fiinte fizice traiesc in universul energobiologic). Aici vom trai in Iad sau in Rai si ne vom purifica si innobila prin durere, daca nu ne-am purificat si innobilat in viata vie fizica de Semiom, prin trairea starii sfinte de Nirvana.

  a??Pana la purificarea si innobilarea noastra, noi suntem Elemente de Memorie Experienta de Viata Vie Fizica Semiom. Timpul Istoric de Dezintegrare a acestor Elemente de Memorie (Coduri Divine Rationale) este de trei miliarde de ani terestri. Deci existenta noastra divina, ulterioara decesului fiintei fizice, este de trei miliarde de ani terestri.

  a?? Sfarsitul acestei Supercivilizatii de Semiom Ylfy are doua etape: prima, sfarsitul anului 2033, iar a doua, anul 2070, cand se va sfarsi viata Semiomului Ylfy pe planeta Terra.

  a??Aceste Adevaruri Sfinte sunt revelate prin ,,Auzul Divin,, in Cartea de Revelatie divina ce cuprinde 826 pag., si este scrisa prin ,,auzul divin,, de Initiatul Roman Gheorghe Olteanu. Cartea este realizata de Editura Uniunea Unica, tel: 021 352 62 95

  Parte din ,,Articol prezentare in Revista Lumea Misterelor din luna iulie 2010
  a??DIVINA CARTEa?? este continuarea urmatoarelor Carti (pe care le cuprinde intr-o forma revizuita):
  1. a??DIALOG – REVELATIE CU CREATORUL ACTUALEI ORDINI UNIVERSALE ALFA SUPREMA FIINTA A CELOR ZECE CONSTIINTE COSMICEa?? (127 PAG. 1993);
  2. a??DIALOG – REVELATIE CU CREATORUL ACTUALEI ORDINI ANIVERSALE ALFA SUPREMA FIINTA A CELOR ZECE CONSTIINTEa?? (209 PAG. 1994);
  3. a??ALFA a?? IISUS ALFAa??(202 PAG. 1994);
  4. a??DOMNUL DUMNEZEU ADEVARAT SI VIU ALFA a?? FIINTA SUPREMA A FORTEI DE ECHILIBRU FIINTA SUPREMA A FORTEI DE CREATIE TREIMEA UNICA ALBA // YYSUS HRISTOS // YYSUS ALFA // YYSUS YYSUS HRISTOS // YYSUS YYSUS ALFA // SUPERFIINTA ZEITA KUNDALINI // FIINTA SUPREMA ALFA // FIINTA LUMINIa?? (469 PAG. 1999).

  Cartile au fost publicate de Editura Comunitatii Mondiale Ilfida (incepand cu anul 2010, aceasta Editura a devenit Editura Uniunea Unica).
  Cartea de Revelatie sfanta are urmatorul Titlu complet:

  a??DIVINA CARTEa??

  a?? DOMNUL DUMNEZEEU a?? Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR DOMNUL SFANT UNIC SI UNIVERSAL a?? SUPER PARTICULA DIVINA a??Aa?? in Uniune Sfanta si Indestructibila cu Sfanta Sa Autocreatie Divina, Antiparticula a??aa??, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM a??YANG si Yina?? si Sfintele Lor Autocreatii, Antiparticulele Divine:
  a??DOMNII SFINTI a??al a?? ala??;
  a??DOMNII SFINTI a??fa a?? faa??;
  a??DOMNII SFINTI a??Y Alfa a?? Yya??,
  Cei ce, in Uniune, autocreaza a??SUFLETUL DIVIN SFANTa?? sau a??DUHUL SFANT GENERATORa?? al Vibratiilor Vietii Vii si al Vibratiilor Vietii Vii Rationale Universale

  a?? DOMNUL DUMNEZEEU a?? FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divina Unica si Universala a a??SUFLETULUI DIVIN SFANTa?? sau a a??DUHULUI SFANTa??, cu a??DOMNII SFINTI UNICI si UNIVERSALI:
  a??SFANTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE a??A a?? L a?? Fa??,
  aflata in uniune vesnica si indestructibila cu
  a??SFANTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE a??a a?? l a?? fa??
  a?? Sfintele Autocreatii, Fiii Divini ai a??FOCULUI SACRU DIVINa??:
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Al a?? Faa?? Neutronul Vietii Vii;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??AL a?? FAa?? Protonul Vietii Vii;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Alfaa?? Pozitronul Vietii Vii;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??ALFAa?? Neutriniul Vietii Vii

  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI CU STARE VIBRATIONALA, AUTOCREATII DIVINE A CELOR DOUAZECI DE DOMNI SFINTI UNICI SI UNIVERSALI FARA STARE VIBRATIONALA, CONSTIINTELE COSMICE DIVINE UNIVERSALE:
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??DUM a?? NE a?? ZEEUa??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Dum a?? Ne a?? Zeeua??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??DUM a?? NEZEEUa??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Dum a?? Nezeeua??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??ALFA a?? AL a?? FAa??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Alfa a?? Al a?? Faa??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??BHAGA a?? WATHa??;
  a?? DOMNII SFINTI UNICI SI UNIVERSALI a??Bhaga a?? Watha??

  a?? NUCLEELE DIVINE TREIMICE RATIUNE ZEEU SAU ZEITA, UNIUNEA UNICA SI UNIVERSALA, iNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE a??DOMNI SFINTI UNICI SI UNIVERSALIa??, MATRICEA DIVINA RATIONALA A VIETII VII SI A VIETII VII RATIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE STABILITATE

  a?? SFINTELE iNTRUPARI SI AUTOCREATII DIVINE ALE a??SUFLETULUI DIVIN SFANTa?? SAU a??DUHULUI SFANTa??, iN CONSTIINTE EXPERIENTE DE VIATA VIE FIZICA SEMIOM PURIFICATE SI iNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI AI a??DOMNILOR SFINTI UNICI SI UNIVERSALIa??, NUMITI SPIRITELE PURIFICATE SI NEPURIFICATE

  a?? FORMELE FIINTE, ENTITATI SI UNIUNI DIVINE RATIONALE UNIVERSALE ALE a??DOMNILOR SFINTI UNICI SI UNIVERSALIa??:
  a?? OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
  a?? OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
  a?? si ZEEII SI ZEITELE

 16. Soso spune:

  Citesc cu mult interes de vre-o 2 ani blogul http://blog-pt-suflet.blogspot.com

  Mi l-a recomandat un prieten…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.