Apostolia TV este televiziunea web a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale. O televiziune web, adică o televiziune care transmite numai prin intermediul Internetului: transmisiuni video în direct (en. video live streaming) și înregistrări ale emisiunilor.

Transmisiuni video în direct

Pe site-ul propriu http://www.apostolia.tv/ - prin serviciul specializat furnizat de Livestream -, Apostolia TV transmite în direct conferințele și cursurile Centrului Ortodox de Studii și Cercetări „Dumitru Stăniloae” (COERDS) - peste 100 de cursuri pe an -, precum și diverse evenimente din cadrul Mitropoliei: slujbe importante, concerte, colocvii și conferințe (cum ar fi ciclurile de conferințe Martor și Mari duhovnici).

Înregistrări

Toate transmisiunile în direct sunt înregistrate și urmează a fi difuzate în timp pe canalul ApostoliaTV de pe YouTube (la care nu ezitați să dați subscribe, ca să fiți informați cu noile publicații video). Într-o primă etapă, urmăriți filmele taberelor de tradiție și spiritualitate Neamț și Tismana, 2011: