Apostolia TV – televiziunea web a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale si Meridionale

Apostolia TV

Apostolia TVwww.apostolia.tv – este televiziunea web a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale. O televiziune web, adică o televiziune care transmite numai prin intermediul Internetului: transmisiuni video în direct (en. video live streaming) și înregistrări ale emisiunilor.

Transmisiuni video în direct

Pe situl propriu http://www.apostolia.tv/ – prin serviciul specializat furnizat de Livestream -, Apostolia TV transmite în direct conferințele și cursurile Centrului Ortodox de Studii și Cercetări „Dumitru Stăniloae” (COERDS) – peste 100 de cursuri pe an -, precum și diverse evenimente din cadrul Mitropoliei: slujbe importante, concerte, colocvii și conferințe (cum ar fi ciclurile de conferințe Martor și Mari duhovnici).

Înregistrări

Toate transmisiunile în direct sunt înregistrate și urmează a fi difuzate în timp pe canalul ApostoliaTV de pe YouTube (la care nu ezitați să dați subscribe, ca să fiți informați cu noile publicații video).

Într-o primă etapă, urmăriți filmele taberelor de tradiție și spiritualitate Neamț și Tismana, 2011:

httpv://www.youtube.com/watch?v=5KOU_RjSE6Q

httpv://www.youtube.com/watch?v=TwtKd4gRdus

httpv://www.youtube.com/watch?v=f9_oj6Wl10Q

Acest articol a fost publicat în Evenimente ortodoxe, Programe, softuri, software, Publicatii, Situri și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Apostolia TV – televiziunea web a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale si Meridionale

  1. pr_iulian spune:

    Si filmul pelerinajului Nepsis in Delta din 2011:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.